Ministerlaan 2-a
5631 NC Eindhoven
Tel: 040 281 4150
Neem contact op

  • Verzekeringen Eindhoven

    Verzekeringen

    Altijd een persoonlijk advies.

  • Hypotheek Eindhoven

    Hypotheken

    Een financiering die jarenlang voor plezier zorgt.

  • Pensioen Eindhoven

    Pensioen

    Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

  • Overig Eindhoven

    Overig

    Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

Financieel adviseurs in Eindhoven

De financieel adviseurs van Kantoor Tappel geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Financieel adviseur

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.
Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!